Over ons

Herken je…

  • Dat er soms tegenstrijdige belangen lijken te bestaan tussen jou en je samenwerkingspartner (klant of leverancier) die niet op tafel liggen?
  • Dat jouw partner een eigen koers vaart die niet altijd overeenkomt met de oorspronkelijke uitgangspunten van de samenwerking?
  • Dat er weinig groei in de samenwerking zit en u onvoldoende betrokken wordt bij innovatieve ontwikkelingen?  

En wil je…

  • Dat je in staat bent om meer invloed uit te oefenen op het besluitvormingsproces?
  • Meer innovatie en effectiviteit in de samenwerking waarbij je gezamenlijk doelen realiseert en waarin afspraken worden nagekomen?
  • Dat jij en je partners meer een gezamenlijke koers gaan varen waarbij een duurzame samenwerking ontstaat gericht op duurzame groei?


​​Center of Excellence
Strategisch Relatie Management en Account Management

Daarom...​

Wij willen jou helpen om je positie te versterken en je doelen te realiseren in samenwerkingsverbanden, of het nu strategische ​partnerships zijn, klant-leverancier relaties, outsourcingrelaties of andere vormen.

Wij geloven dat elke samenwerking de potentie in zich heeft om optimaal gebruik te maken van elkaars kwaliteit en kracht.

Wij willen je leren om meer ‘positieve’ invloed uit te oefenen op het besluitvormingsproces in de samenwerking zodat je doelen realiseert zonder daar onnodig veel energie en tijd aan te verspillen.

Het samenwerkingsprogramma heeft de deelnemende managers en teams van ​de KPN en haar ​ICT samenwerkingspartner daadwerkelijk geholpen om van elkaar te begrijpen wat elkaars doelen zijn, de individuele- en groepsprofielen van samenwerking en de verwachtingen van de partijen naar elkaar toe. Door in gesprek te raken zijn onderhuidse gevoelens met elkaar besproken. Het gevolg is een nieuwe samenwerkingscultuur waar het wij/zij principe verbannen is en gezamenlijk wordt gewerkt voor het behalen van de resultaten.

Ronald Vissers  - Manager Innovatie Mobiel

​3Connect is onderdeel en een handelsnaam van TriCoach (www.tricoach.nl) wij voeren al meer dan 15 jaar opdrachten uit op het snijvlak van ‘People & Change’, ‘Strategisch Relatiemanagement en ‘Business Coaching’. Wij hebben meer dan 1000 mensen, 100 teams en vele organisaties begeleid ....en dit doen we nog steeds met veel inspiratie en plezier. 

​Ons Team ...

Frank Reijns – Managing Partner 3Connect – Strategisch Relatie Management 

Frank heeft ruim 20 jaar ervaring als Business Coach, Veranderkundig Adviseur en Programma Manager.  Zijn expertise ligt op het snijvlak van ‘Strategisch Relatiemanagement’ en ‘People & Change’. Frank is expert op het gebied van complexe samenwerkingsvraagstukken en ​programma's op het gebied van transformatie in mensen. Met een achtergrond als marketeer en met ruim 25 jaar ervaring als sales- en accountmanager (o.a. bij Ericsson en Brunel) is hij in staat om zich snel in te leven in de business​ van zijn klanten. Daarnaast is hij internationaal gecertificeerd NLP trainer en councelor en begeleidt hij zowel directie- en managementteams als accountmanagement- en beleidsteam. Sinds 2003 werkt Frank ook veelvuldig voor de overheid (gemeenten, uitvoeringsdiensten, provincies etc.) waar hij als programma manager 

​Alan Steele – ​Associate Partner 3Connect

​Alan is ​zeer ervaren Senior Business Manager en inspirerende Business Coach. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring binnen de ICT en gewerkt bij o.a. KPN, IBM en Logica in diverse Marketing & Sales Directie functies. Daarnaast is hij voor verschillende organisaties Account Director geweest waarbij hij verantwoordelijk was voor het managen van global services naar internationale klanten. Verder heeft hij internationale accountmanagement teams geleid en ontwikkeld. Zijn expertise op het gebied van accountmanagement en complexe samenwerkingsverbanden is direct voor u beschikbaar. ​Alan ondersteunt uw organisatie in het structureren en ontwikkelen van strategisch ​accountmanagement, van visie tot operatie.​

​Koen Lucas – Associate Partner 3Connect

>